Dermapen

Ce inseamna tratamentul cu Dermapen?
Dermapen este descoperirea ultimului deceniu , care utilizează cea mai avansată tehnologie a microacelor care străpunge tenul, cu o funcție de vibrație automată (Tratament Avansat cu Microace Vertical Oscilante). Dermapen 4 aluneca pe suprafața pielii si crează milioane de canale fractionate, cu până la 104% mai repede decat alte dispozitive cu microneedling. Aceste canale pot cuprinde cu până la 80% mai mulți nutrienti topici, adânc în piele. În aceste condiții, raspunsul natural al corpului nostru este de a declanșa un proces natural de rejuvenare. Rezultă astfel o creștere ridicată a producției de colagen si elastina, care duce la o reînnoire generala a pielii, oriunde pe corp, de la suprafețe mai delicate, cum sunt cele din jurul ochilor si pleoapelor, lobul urechii, gâtul, buzele, nasul, până la suprafețe mai mari, cum este cea din jurul pieptului, abdomenului, picioarelor.
Dermapen 4 reprezintă cel mai avansat dispozitiv de microneedling disponibil pe piata. Tratamentele cu Dermapen 4 sunt mai rapide, sigure si duc la rezultate optime.

Ce putem trata cu Dermapen 4?
- Pielea lăsată, îmbătrânită
- Ridurile de expresie din jurul buzelor si din jurul ochilor , asa- numita „ laba gastii „
- Diferite linii fine ale pielii
- Pori măriți
- Vergeturi
- Cicatrici (chirurgicale, după arsuri, post- acnee, cheloide)
- Alopecia
- Hiperpigmentarea cutanata/ melasma, apărută în majoritatea cazurilor ca o consecință a expunerii prelungite la soare, efelidele (pistruii) etc
- Depigmentarea cutanata, vitiligo.
- Si multe altele...

Este dureros tratamentul?
Dermarolerele traditionale (frecvent confundate cu Dermapen), s-au dovedit a fi un tratament dureros, de cele mai multe ori necesitând aplicarea unei anestezii locale. Spre deosebire de dermarolerele traditionale , Dermapen 4 are impact minim asupra pielii, reducând durerea si disconfortul, având rezultate optime. Acele de unică folosință elimină riscurile de contaminare, în timp ce adâncimea ajustabila permite realizarea unui tratament personalizat în functie de nevoi.

Dermaroller vs Dermapen


Cum sa imi pregătesc tenul înainte de tratamentul cu Dermapen?
Fiind liderul de necontestat în tehnica de microneedling, DermapenWorld a lucrat în laboratoarele de top, cu experți clinici pentru a crea cele mai avansate produse de îngrijire a pielii, folosite de mii de practicieni din lume, pentru infuzie, în timpul tratamentului.
Tocmai de aceea, pentru rezultate optime, este recomandat si un tratament domestic, la recomandarea medicului, pentru a fortifia si întări tenul (mai ales în zonele delicate).

Cate tratamente sunt recomandate pentru rejuvenarea tenului, tratamentul acneei, a cicatricilor sau a vergeturilor?
Cate 3-6 sedinte la un interval de 4 până la 8 săpt distanța, în functie de particularitatea cazului.

Cat durează până apar primele rezultate vizibile?
În mod normal, rezultatele apar chiar după primul tratament (cură ). Rezultatele semnificative vor deveni vizibile după 3-6 sedinte, iar condiția tenului se va îmbunătăți în următoarele 6-12 luni, dupa mai multe sedinte.

Pot aparea perioade de inactivitate după sedinte?
În general nu, dar s-ar putea sa apară o roseata, până la 12-48 de ore după prima ședință. Însă, în cele mai multe cazuri, majoritatea pacienților își pot relua activitățile zilnice imediat după tratament.

Imbunatatirea aspectului vergeturilor - imediat dupa primul tratament si dupa 5 zile de la acesta:


Imbunatatirea aspectului cicatricelor de acnee si minimizarea dimensiunii porilor dupa 5 tratamente: