Parteneri

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

Signal Iduna s-a dezvoltat ca un asigurator integrat pentru orice segment de populație, păstrându-și apropierea față de asociațiile meșteșugărești și de comerț și de întreprinderile mici și mijlocii.

Signal Iduna se mândrește cu o rețea vastă de furnizori de servicii medicale, Mediqa Net, formată din cele mai sonore nume de pe piață, cu o reputație excelentă in domeniu.

Website: https://www.signal-iduna.ro/

Europ Assistance România

Europ Assistance România

Reţeaua din România a deservit până acum cerinţele cetăţenilor străini care au călătorit prin ţară si au avut probleme de sănătate. Datorită extinderii cerinţelor legate de servicii medicale am format o reţea de parteneri care să fie capabilă şi de satisfacerea cerinţelor clienţilor români. Cu ajutorul partenerilor de servicii medicale, servicii alternative de ambulanţă, asistenţi medicali şi de alt profil ni s-a deschis orizontul în direcţia introducerii unor servicii noi care nu se găsesc în momentul actual pe piaţa autohtonă.

Website: http://www.europ-assistance.ro/

Medical Ocupational – MEDOC

Medical Ocupational – MEDOC

Misiunea Medical Ocupational, este să răspundă la nevoile clienților așa cum au fost identificate în piață împreună cu Societățiile de Asigurare prin dezvoltarea serviciilor medicale cuprinse în produsele de asigurări private de sănătate și stomatologie.

Website: http://www.medoc.com.ro/